JALUZELE VERTICALE


Intimitatea personală este esențială pentru o atmosferă plăcută și confortabilă a spațiului dumneavoastră.

FEREXPERT vă oferă soluții optime pentru amenajarea spațiului interior. Jaluzelele verticale sunt potrivite pentru protecția împotriva soarelui, datorită ușurinței de utilizare și controlului asupra luminii care pătrunde în interior. Țesătura utilizată conține diferite nivele de opacitate, de la materiale ușor transparente până la jaluzele perfect opace.

Sistemul de acționare al jaluzelelor verticale este simplu, având trei moduri diferite, acționare normală, inversă și centrală. Aveți posibilitatea de a alege dintr-o paletă diversificată de culori, jaluzelele potrivite pentru încăperea dumneavoastră.

ROLETE TEXTILE


Roletele textile sunt soluția ideală pentru umbrirea cu ușurință a încăperii în care sunt montate. Roletele interioare pot fi montate pe geam, tâmplărie sau pe perete, neafectând ușurința de folosire a acestora. Materialele utilizate în țesătura roletelor textile sunt de diferite nivele de opacitate, de la semi-transparente la perfect opace.

Pentru un somn liniștitor și fără distrageri din cauza luminilor exterioare, roletele textile de la FEREXPERT sunt disponibile în culori și nuanțe diferite, astfel aveți posibilitatea să alegeți culoarea ideală, care va schimba personalitatea camerei dumneavoastră.