STICLA


Finețea atribuită în procesul realizării elementelor de sticlă este rezultatul productivității noastre.

FEREXPERT este producător autorizat de geam termoizolant din 2007! Avem o vastă experiență, în producerea oricărei combinații de sticlă, la orice dimensiuni. În urma accesării de Fonduri Europene, în anul 2019, am retehnologizat complet linia de producție, prin achiziția de utilaje noi din Italia, masa de tăiat sticla fiind dotată cu CNC, complet automată, care a ridicat randamentul și calitatea executării geamului termoizolant produs de FEREXPERT.

Sticla reprezintă o mare parte din suprafaţa unei ferestre. Pentru a modela ferestrele pe nevoile dumneavoastră, este foarte important ce pachet termoizolator de sticl alegeți. Geamul termoizolant se obține prin sigilarea a doua sau trei foi de geam, separate de o baghetă de aluminiu de diferite grosimi, care are mici perforații spre interior.

Sigilarea pachetului este formata din doua etape:

  • sigilare primară cu butil, care lipește fiecare foaie de geam de bagheta distanțier.
  • sigilare finală cu hotmelt, care izolează perfect mediul dintre cele doua foi de geam și rezistă mult în timp.

Sticla folosită la realizarea geamului termopan sau tripan poate fi :

    STICLĂ FLOAT CLARĂ – sticlă de înaltă calitate cu fețe plan paralele, suprafața naturală și transparență nedistorsionată.
    STICLĂ COLORATĂ ÎN MASĂ – efectul colorat atât în interior cat și în exterior, reflexia slabă a luminii, protecția împotriva radiației solare prin absorbția energiei solare.
    STICLĂ STRATIFICATĂ ANTIEFRACȚIE – constituie un element de construcție excepțional pentru vitrajele de siguranță. Fabricat prin îmbinarea plană a două sau a mai multor foi de sticlă cu unul sau mai multe straturi de folie din polivinilbutiral (PVB) sau de rășină, caracterizate prin rigiditate deosebită, adeziune și elasticitate.
    STICLĂ MATĂ SAU ORNAMENTALĂ – sticlă obținută prin procedeul de sablare sau prin diferite striații de la suprafața materialului folosită cu precădere la uși, compartimentări interioare, geamuri care să protejeze intimitatea.
    STICLĂ LOW-E – sticlă cu un strat de oxizi metalici depus prin procedeul electromagnetic pe una din suprafețele geamului float. Acest strat ridică substanțial proprietățile termoizolante ale geamului. Geamul nu numai că reflectă o mare parte a radiației termice înapoi în încăpere, dar permite, totodată, pătrunderea maximă a energiei solare.
STICLĂ 4SEASON – combină un nivel ridicat de izolare termică cu o protecție solară eficientă. Este alegerea corectă acolo unde se doreşte o izolare termică și o protecție solară ridicată, control energetic sporit și confort. Când soarele bate pe ferestre, însă trebuie să ținem cont că în celelalte anotimpuri, acest geam reduce aportul termic dat de soare, lucru care poate fi resimțit mai puțin plăcut în special iarna.

MODELE

041- KRIZET
051-DELTA 2
0101-MASLIN ALB
0151-MAT
0231-COLORAT BRONZE
0271-MASLIN MARO
0281- REFLEXIV BRONZE