PARTITII SI USI DE STICLA


Același spațiu, mai multe încăperi.

Compartimentarea suprafeței cu pereți de sticlă este o soluție modernă, ideală pentru  spații de birouri și elegantă pentru locuința proprie. Oferă o claritate excelentă din punct de vedere vizual și o izolație fonică potrivită pentru intimitatea necesară.

Eleganța inovatoare pe care o puteți atribui încăperii dumneavoastră prin ușile de sticlă este de departe o soluție creativă, care va reda o atmosferă plăcută pentru beneficiarii săi. FEREXPERT vă pune la dispoziție suprafețe lucioase și transparente sau mate texturale pentru a satisface nevoile fiecărui client.

Ușile de sticlă oferă o manevrare ușoară și rapidă, iar pereții din sticlă au capacitatea de a delimita spațiul disponibil, facilitând în același timp cantitatea de lumină din spațiul total. Sistemele din sticlă de la FEREXPERT permit realizarea lor în diferite forme, dimensiuni și textura materialului, în funcție de suprafața în care vor fi amplasate și de cererea dumneavoastră.

STICLA GLISANTA VALEDO


Design inteligent

Glisare de încredere
Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată în detaliu, astfel încât să poată avea un design practic și  estetic cu forme rotunjite care facilitează aluneca și glisarea fără probleme în timp

Lucrezi cu sticla și dorești să devii partenerul nostru?

Îți oferim training, o modalitate organizată de trimitere în producție a proiectelor și suportul nostru deplin pentru a depăși orice provocare.

Design practic

Profil de trecere

Profilul a fost conceput pentru a avea o înălțime cât mai redusă posibil si pentru a facilita o trecere ușoară, fără ca acesta să devină un obstacol pentru copii mici, animale de companie sau vârstnici. Profilul de trecere are o formă rotunjită, fără colțuri ascuțite și are o înălțime de numai 2 cm. Datorită designului său, poate fi fixat pe podea, fără a fi nevoie să modificați designul terasei sau să întreveniți asupra fundației.
De asemenea, pragul are un canal integrat pentru drenarea condensului, astfel încât condensul format să fie eliberat în siguranță în exterior.

Etansare performanta

Capace terminale interconectate
Element suplimentar de etanșare,  capacele terminale asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei, astfel încât sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare suplimentare pentru o protecție împotriva vântului.

Etansare suplimentara

Profil vertical de etanșare
Profilul vertical din aluminiu asigură o instalare perfectă a sistemului în spațiul dvs. și, de asemenea, asigură un nivel de etanșare  suplimentară. Permite conexiuni variate și oferă un design estetic și robust.

Glisare impecabila

Role glisante

Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă de către rolele special fabricate care conțin câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de siticlă  sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.

Parcat in siguranta

Sistem de blocare

Sistemul inovator blochează panourile atunci când sunt aduse în zona de parcare pentru ca acestea să fie fixate în siguranță, fiind astfel rezistente la vânt. De asemenea, sistemul de blocare permite deschiderea în siguranță a panourilor de fiecare dată.

Siguranta

Clanță cu cheie și butuc

Primul panou poate fi folosit ca ușă prin instalarea unei clanțe pentru ușă. Mânerul robust al ușii poate fi blocat cu o cheie, care asigură un nivel suplimentar de siguranță pentru terasa dvs.

Instalare eficienta

Profil compenstor al diferențelor de nivel
Profilul inteligent din aluminiu proiectat compensează diferența de nivel dintre sistem și suprafața de montare. Permite obținerea unei potriviri perfecte chiar și în cazurile în care suprafața de montare nu este complet nivelată.

înălțimea maximă a panourilor de sticlă 3 METRI

Deschidere totala!

Aveți terasa viselor dvs. cu un sistem de sticlă glisantă care se deschide complet și cu profile de culori care se integrează cu arhitectura casei dvs.

Sistem inovativ

Realizat pentru balconul tău
Bucură-te de balconul mult-visat!
Fiecare sistem de închidere a balconului este personalizat special pentru proiectul dvs., astfel încât să aveți certitudinea că se va potrivi balconului dvs. în mod precis. Valedo BKS este
un sistem practic și fiabil de închidere cu sticlă a balconului, care poate glisa și pivota chiar și pe colțuri sau pe semi-rotund, făcându-l cel mai versatil sistem de închidere balcoane cu sticlă de pe piață.

Design impecabil

Design elegant si arhitectural

Valedo BKS este  un sistem de închidere balcon cu sticlă fără profile verticale, care se potrivește perfect arhitecturii exterioare a clădirii, făcându-l potrivit pentru instalarea atât în clădiri vechi, cât mai ales în cele noi.

Etans

Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar, în același timp, să mențină vizibilitatea și să mențină spațiul protejat de intemperii.

  • Bandă magnetică
  • Profil vertical de etanșare la perete
  • Șină inferioră cu rol de etanșare
  • Profil special de evacuare a condensului

Chiar dacă nu este sticlă termoizolantă, sistemul de închidere a terasei poate păstra o cantitate specifică de căldură.

Banda magnetica

Etanșarea între panourile de sticlă este asigurată folosind o etanșare magnetică – inovație Valedo -care oferă un design estetic și asigură lumina naturală pentru familia dvs.

 • Aproape invizibilă
 • Grosime de 6mm
 • Nu se deformează în timp
 • Îmbinare perfectă

Etanșarea magnetică este mai rezistentă decât etanșarea folosind chedere din PVC, deoarece nu este afectată de lumina UV și nu își schimbă culoarea în timp.

Design si functionalitate

Profilele din aluminiu sunt vopsite electrostatic, lucru ce le conferă o rezistență deosebită.

 • Profile din aluminiu
 • 4 culori RAL standard pentru profile
 • Sticlă cu o grosime de 8mm sau 10mm
 • Opțiuni de sticlă clară, mată, sau fumurie
 • Role cu înveliș din teflon

Putem vopsi profilele în orice altă culoare RAL, prin cerere specială.