USI GLISANTE SI ARMONICE


Dezvoltă un spațiu unitar între locuință și natură.

Ușile glisante sunt soluția ideală pentru a redefini stilul locuinței tale. Suprafața vizuală care se întinde pe tot peretele de sticlă și ușurința de glisare fac din aceste uși un element arhitectural unic. Profilul acestora este confecționat din aluminiu, asigurând totodată o izolație termică și fonică superioară, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de confort și lumină.

Ușile armonice oferite de FEREXPERT sunt soluția optimă pentru deschiderea întregului spațiu. Astfel, puteți crea un spațiu unitar între locuința dumneavoastră și spațiul exterior, asigurând o trecere fluidă și o metodă de aerisire extrem de eficientă. Ramele ușilor armonice sunt realizate din aluminiu, executate perfect pe dimensiunile dorite de către dumneavoastră.

Ușile glisante și cele armonice sunt potrivite atât pentru spațiile exterioare cât și pentru cele interioare. Aveți posibilitatea de a crea un proiect personalizat pentru locuința dumneavoastră, prin înlocuirea pereților de ciment cu sisteme de sticlă. FEREXPERT te îndeamnă spre inovație.